Jeg er født i 1964 og blev matematisk-samfundsfaglig student fra Allerød Amtsgymnasium i 1983 og cand. polit. i 1989. Jeg har arbejde i staten.

Af politisk observans er jeg nærmest at finde i spændingsfeltet mellem at være konservativ og liberal.

I mine yngre dage var jeg aktiv i Retsforbundet, hvor jeg var folketingskandidat i 1987 og 1990. Jeg har bestemt ikke glemt Henry George.

Da Pernille Vermund og Peter Seier Christensen dannede Nye Borgerlige i 2015 tilsluttede jeg mig straks det nye parti, og var også med til stifte Nye Borgerlige på Frederiksberg, hvor jeg har boet siden 1989 efter at tilbragt hele min barndom og tidlige ungdom i Hillerød

Jeg er regelmæssig kirkegænger, og I kan også finde nogle indlæg på min blog om kirke og kristendom. I oktober 2020 løste jeg sognebånd til sognepræst Asser Skude ved Bellahøj Kirke.

For tiden er min blog inddelt i tre afsnit:

  1. Aktuelle indlæg, hvor jeg med jævne mellemrum skriver et indlæg om et aktuelt emne som optager mig. Det kan være inspireret af en artikel eller et debatindlæg i en avis.

  2. Artikler om Henry George. Det er artikler jeg for år tilbage skrev for tidsskriftet Grundskyld, og som jeg stadig finder læseværdige.

  3. Og endelig har jeg oprettet et afsnit reserveret til indlæg af min gode ven Herluf Andersen.

I kan kontakte mig på larsen_ka@yahoo.com