28-07-2016

Paven og de andre paver

En højtstående politisk embedsmand i FN Peter Sutherland, nærmere bestemt ”UN’s Special Representative of the Secretary-General for International Migration” har talt stærkt for, at de europæiske lande skal åbne grænserne for såvel flygtninge, som indvandrere, der søger til Europa af økonomiske grunde.

 

Læs her:

 

Han kalder de økonomiske indvandrere stærke overlevere, som kan sikre Europas fremtid.

 

Hvad er det for en verden, som denne Mr. Sutherland lever i? Hvad gør, at der er mennesker som i den grad kan lukke deres øjne for virkeligheden?

 

Sandsynligvis har manden aldrig set andre indvandrere end søde aupar-piger fra Filippinerne. Et ophold på et par måneder i Rosengården i Malmø kunne muligvis blive en brat opvågnen til den virkelige verden, men det kommer nok ikke på tale. Som alle de andre anstændige har han givetvis valgt en bopæl med bekvem afstand til problemerne, hvorfra han kan sidde og moralisere over alle os andre uanstændige.

 

Har Mr. Sutherland nogensinde hørt om:

 

  • ghettoerne i f.eks. Sverige, hvor politiet ikke tør komme, ej heller almindelige gammelsvenskere?

 

  • jødernes problemer i forskellige europæiske lande, også i Danmark?

 

  • at kristne flygtninge må frygte for deres sikkerhed på asylcentrene?

 

  • dårlig integration i al almindelighed blandt indvandrere fra muslimske lande, f.eks. med ringe tilknytning til arbejdsmarkedet og kriminalitet?

 

Nej, alle disse ting er ham fjernt, for i lighed med de andre anstændige vælger han en redigeret udgave af sandheden, når den virkelige sandhed bliver politisk ukorrekt.

 

For nogen tiden siden fik vi en lignende opsang af paven, som jeg omtalte i dette indlæg.

 

Over for klamme belæringerne af den art, er det vigtigt at være stålsat.

 

Hvad enten det nu er den rigtige pave eller en af de andre paver, som pålægger os at ødelægge vores lande med en uansvarlig udlændingepolitik, så skal svaret være et rungende nej. Og også et nej til så meget som et eneste sekund at tage dem alvorligt.